Välkommen Vi hjälper dig med ditt tak! Slå oss en signal på ...eller klicka på knappen för gratis offert 08-446 859 18 Gratis Offertförfrågan Välkommen Vi hjälper dig med ditt tak! Slå oss en signal på ...eller klicka på knappen för gratis offert 08-446 859 18 Gratis Offertförfrågan

VI HAR GRATIS OFFERT

Beskriv ditt ärende för oss via kontaktformuläret så kontaktar vi sedan dig för eventuell besiktning och en kostnadsfri offert!

GARANTERAT NÖJD KUND

Vi kan takläggning och konsten att göra våra kunder mycket nöjda. Vi lämnar gladeligen 10 års garanti på utfört arbete.

ANVÄND ROT-AVDRAG

Du kan dra av hela 30 % på arbetskostnaden genom att nyttja ROT-avdrag när du anlitar oss för samtliga tjänster.

Takläggare Lilla Essingen

Dags att reparera taket? Eller lägga ett helt nytt tak? Vilket det än gäller vill vi på Takläggarn’ Stockholm gärna hjälpa till! Vi är takläggare som har känsla för kvalitet och noggrannhet, vi utför arbeten såsom takomläggning och helrenovering av tak i hela Stockholms Län med omnejd. Vår största styrka är ett öga för kvalitet och vi har arbetat in ett starkt rykte inom branschen, vi kan stolt säga att vi är ett självklart val när det kommer till att lägga nytt eller renovera tak.

Vår kundbas innefattar privatpersoner, företag och föreningar. Alla kunder är lika mycket värda för oss!

Vi är takläggare Lilla Essingen och vi arbetar med de allra flesta sorters tak som exempelvis tegel, plåt, papp och betong. De material vi använder är anpassade för att stå emot Sveriges tuffa klimat. Vi är mycket måna om miljön och återvinner så mycket material som möjligt för klimatsmart takläggning i Lilla Essingen. Vårt material kommer från leverantörer som innehar miljöcertifikat och vi arbetar ständigt för att minska vår miljöpåverkan.

För oss är det naturligt att göra dig som kund 100 % nöjd. Det är vår högsta prioritet. För att vi skall kunna uppnå en sådan kundnöjdhet krävs det otroligt hög kvalitet på arbetet samt ett rättvist pris. Vi vet nämligen att väldigt nöjda kunder gärna rekommenderar en takläggare i Lilla Essingen till sina vänner och bekanta som behöver något arbete utfört

Takläggarn’ i Stockholm har stor kunskap, lång erfarenhet och glöd när det kommer till att lägga och renovera tak. Vi utför med glädje takrenovering Lilla Essingen och står till tjänst med helhetslösningar, vi tar även emot mindre renoveringar och arbetar på annan ort!

Att du känner dig trygg när du bokar takrenovering hos oss är en självklarhet.

Skicka snabboffert

  Takrenovering & Takarbete

  Vi är ett byggföretag i Lilla Essingen som specialiserat oss på takläggning och takrenovering. Vår långa erfarenhet inom branschen vilket har gett oss stor kunskap om material och dess kvalitet samt förståelse för ekonomiskt byggande. Du kan lita på att våra byggen står kvar en hel evighet! Vi förstår oss på avrinningen, vinklarna och hållfastheten i takarbeten Lilla Essingen. Detta är mycket viktigt när man lägger tak och vill att det skall hålla i flera decennier.

  De flesta byggföretag Lilla Essingen följer de regler och bestämmelser som finns angående bygg. Det gör självfallet vi också men vi tar det ett steg längre och vill lägga tak som är över branschens standard! Utbildning är A och O för oss, all personal har genom gått en grundlig utbildning för att lägga tak på bästa möjliga sätt!

  Takläggaren i Stockholm har tack vare hårt och noggrant arbete fått ett mycket gått rykte inom branschen. Vi kommer gärna på besök och kikar på ditt hus eller tak och ger dig en kostnadsfri offert!

  Byggfirma i Lilla Essingen

  Takläggaren i Stockholm är en väletablerad byggfirma i Lilla Essingen som har startat på ny kula. Vi har flera decennier av samlad erfarenhet inom bolaget och många stora samarbeten med nybyggnationer samt fastighetsägare och föreningar. Vi är ett tryggt val när det kommer till takläggning för dig som huserar på östkusten. Vi kan stolt säga att våra tak alltid håller måttet!

  Våra kunder säger

  Fantastiskt bra jobbat med takrenoveringen! Vi blev jättenöjda!

  Blev fantastiskt bra med det nya taket grabbar!! Tack för hjälpen!

  Inte nog med att ni lägger tak, ni gjorde ett fantastiskt jobb med taktvätten av vårt tak med! Tack!

  Takläggning

  Behöver du takläggare? Då behöver du inte leta längre! Vi jobbar med takläggning i Lilla Essingen och då med alla sorters tak samt takrenoveringar. Takrenovering utförs alltid med säkerhet i åtanke och med rätt säkerhetsanordningar samt heltäckande försäkring för alla situationer. Takläggarn’ i Stockholm har i årtionden arbetat med takläggning Lilla Essingen av allra högsta kvalitet och arbetet kommer med 10 års garanti, vilket höjer värdet på ditt hus!

  För att vi skall kunna lämna en rättvis offert vill vi första ha en bild av takets nuvarande skick och form. Därför kommer vi gärna ut och kikar på taket och kommer överens med dig om vad som skall göras. När vi har kommit fram till en passande lösning skickar vi ut en offert via mail och planerar in arbetet i vår kalender.

  Plåtarbete

  Behöver du plåtarbete på ditt tak? Eller vill du sätta in ett plåttak på ditt bostad? Inom vårt företag har vi plåtslagare med stor kompetens och lång erfarenhet av plåtarbete i Lilla Essingen. Kontakta gärna oss om du har funderingar angående plåtslageri och/eller frågor om hur man bäst kan arbeta med ditt tak!

  Det är sagt att gamla tak håller bättre än nya och det är ibland sant ibland är det inte det. Anledningen till att vissa äldre tak håller väldigt bra är materialet de är byggda av. Plåt, shingel och papp som vi ofta använder idag har många fördelar om man jämför. De väger mindre och kostar en mindre penning samt att man ofta slipper lägga nytt underlag när man byter ett papptak mot ett plåttak med plåtarbete Lilla Essingen. Dessa moderna material är även enklare att montera ner!

  Taktvätt

  Dags att tvätta taket? Kontakta oss för en kostnadsfri offert för taktvätt i Lilla Essingen. När du gör en taktvätt förlänger du livet på ditt tak och behöver inte oroa dig för saker som frostsprängningar och fuktansamling i smuts på ditt tak.

  Innan vi skickar en offert för din taktvätt Lilla Essingen kommer vi gärna ut till dig och tar en titt på takets skick, efter det kommer offerten via mail till dig. Taktvättar gör inte bara att ditt hus ser nyare ut utan höjer även värdet på ditt hus!

  Ditt tak och din bil har något gemensamt: de slits fortare av smuts och fukt. I tegelpannor och betongpannor kan fukten stanna kvar länge och risken för frostsprängning ökar. Om det blir sprickor i teglet så kan det bli fuktskador i undertaket.

  Skicka snabboffert